top of page
  • Yazarın fotoğrafıŞakir Akışık

AIRBNB,experiences (deneyimler) Şarap ve Yeme-İçme Dünyası İçin Yeni Bir Sosyal Medya Mecrası mı?



Nielsen'in 2020 içki trendleri raporuna göre, tüketim tercihleri için “deneyimler “ satın-alma kararı verirken itici bir güç olacak. 2020 yılında, “unutulmaz ve eşsiz deneyim” paylaşımının kalıcı bir trend haline dönüşeceği belirtiliyor. Bu deneyim paylaşımının içki tercihleri üzerinde de önemli bir rol oynayacağının altı çiziliyor.


Nielsen’in 2020 içki trendleri raporundaki bu saptaması sonrasında, Airbnb 2016 yılında ilk kez başlattığı “deneyimler” bölümünü 2020 yılında yenilediğini ve güncellediğini belirtti. Airbnb’nin deneyimler sayfası, bir şarap turuna, şarap tadım atölyesine, bir şarap oteline, bir yemek turuna, yemek pişirme dersine, yemek yeme deneyimine ve çok daha fazlasına ev sahipliği yapmaya çağırıyor sizi.


“Deneyimler” sayfasının çok temiz bir ara yüzü var. Kullanıcı dostu. Deneyim paylaşımcısını doğru bilgiler ile çok iyi yönlendiriyor ve hızlı bir şekilde deneyiminizi sayfada paylaşmanızı sağlıyor.


Airbnb, deneyimler sayfasında size şunları vadediyor.


AİRBNB'DE BİR DENEYİME EV SAHİPLİĞİ YAPIN


Dünyanızı paylaşın

Bir deneyime ev sahipliği yaparak sıradan turların ötesine geçip şehri,bölgenizi, yaratıcılığınızı, amacınızı ya da kültürünüzü ortaya koyun.



Bildiklerinizi gösterin

Bir yemek turuna, yemek pişirme dersine, yemek yeme deneyimine ve çok daha fazlasına ev sahipliği yapın. Şehrinizdeki ünlü kent simgelerinin ardındaki öyküyü paylaşın. Doğa yürüyüşleri, su sporları, dağ etkinlikleri ve daha fazlasına öncülük edin. Başka her türden deneyim sizi bekliyor. Dolayısıyla yapabileceklerinizin bir sınırı yok.


Şarap severlerin, şarap otellerini deneyimleyenlerin, tadım uzmanlarının, yeme – içmeye meraklılarının uzak kalamayacağı bir mecra. Bir deneyime ev sahipliği yapın. Sevdim ben çok.

76 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page