top of page
  • Yazarın fotoğrafıŞakir Akışık

Dünyanın En Pahalı Dört Suyu. İçersen!


İçme Suyu Kaynağı

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani – 750 ml şişe fiyatı 60.000 Dolar

Dünyanın  en pahalı suyu

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, tüm zamanların en pahalı şişelenmiş suyu. Şişe tasarımı İtalyan sanatçısı Amedeo Clemente Modigliani'nin eserlerinden esinlenerek yapılmış bir heykele sahiptir. Şişenin içindeki su Fiji ve İzlanda'dan gelen buzul suyu ve doğal kaynak suyu karışımından oluşuyor. Suyun karışımında da 5mg altın tozu bulunuyor.

Paolo di Verachi, bu nadir suyun tasarımcısı, yaratıcısı ve sahibi. Bu su aynı zamanda dünyanın en pahalı şişelenmiş suyu olarak Guinness Dünya Rekorları listesindedir.

Kona Nigari Water – 750 ml şişe fiyatı 402 Dolar

Kona Nigari Water

Kona Nigari suyunun kilo vermenize, hareketlenmenize ve cildinizin kalitesini artırmanıza yardımcı olduğu söyleniyor. Su, okyanus yüzeyinin 1000 metre altından ve bir Hawaii adasından geliyor. Su, doğal olarak oluşan derin okyanus elektrolitleri içeriyor. Diğer suların aksine özel bir şişe tasarımı yok. Basit sade bir şişe kullanıyorlar, şişe ile değil su ile ilgileniyoruz dercesine. En çok tanınan dermatologlar ve fitness eğitmenleri tarafından tavsiye edilmesi de cabası. Dünyanın en pahalı ikinci suyu.

Fillico – 750 ml şişe fiyatı 219 Dolar


Fillico Water

Eğer satranç oyununu seviyorsanız, Fillico'nun benzersiz tasarımlı şişelerinin görünümünü ve tasarımını anımsayacaksınız. Şişeler satranç taşlarındaki kral ( şah) ve kraliçelere ( vezir) benzetilmiş. Swarovski kristalleri ile üretilen bir cam şişede sunuluyor. Cam şişeler çok zarif. Şişelerde bulunan su, Japonya'nın Kobe şehrinde kabul görmüş bir kaynaktan geliyor . Bu kaynak aynı zamanda Nunobiki olarak bilinen ve Kobe'deki bir Sake yapımcısı tarafından kullanılıyor.

Bling H2O - 750 ml şişe fiyatı 49,99 Dolar

Bling H2O

Bling suyu kaynağında şişeleniyor. Tennessee’de Büyük Smoky Dağları'nın eteklerinde şişeleniyor. Şirketin, bu markası tasarım ödülü almış. Tasarım ödülünün yanı sıra lezzet ödülü de alabilmek için suyu 9 aşamalı bir arıtma sürecinden geçiriyor. Bir şişe Bling açtırmak neredeyse bir şişe şampanya açtırmak gibi. Sofistike, zevkli ve ferahlatıcı su, içersen…

3 Dakika Bilgileri

Whatsapp’tan takip etmek için: 0541 510 85 00 nolu telefon numarasını kaydet, “bende isterim” mesajı yolla

14.241 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page